Vielä ehdit ehdottaa tutkimusta TRA2020-konferenssiin!

23/05/2019 / 0 kommenttia / Tagit : , ,

TRA2020-konferenssin paperihaku Call for Submissions on auki vielä toukokuun loppuun saakka. TRA tarjoaa tutkijoille, päättäjille ja teollisuuden edustajille puitteet kokoontua ja keskustella siitä, miten liikkumista voidaan uudistaa tutkimuksen ja innovoinnin keinoin. Konferenssi on ainutkertainen mahdollisuus kuulla liikkumisen trendeistä eri puolilla Eurooppaa, tutustua teollisuuden saavutuksiin ja jakaa parhaita käytänteitä.

Voit ehdottaa joko täyspitkää artikkelia julkaisuun Journal Track -haussa, tai lyhyttä konferenssiesitelmää Conference Track -haun kautta. Lyhyt konferenssiesitelmä on 2–4 sivun mittainen. Jos esitelmäsi hyväksytään mukaan, saat sisäänpääsyn konferenssiin alennettuun hintaan. Lue TRA2020-verkkosivulta Call for submissions saadaksesi lisätietoja ja lähetä ehdotuksesi ilmoittautumisjärjestelmä Ex Ordon kautta.

Transport Research Arena on tärkein eurooppalainen liikenteen alan konferenssi, joka kattaa kaikki liikenteen ja liikkumisen muodot. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma järjestetään Helsingissä 27.-30.4.2020. Konferenssin teema on “Rethinking transport – towards clean and inclusive mobility”. 

 

Kuva: Flickr / Dean Hochman, lisenssi

Jaa

Facebook Twitter LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat uutiset

// Kaikki
28marras

TRA2020-konferenssiin luvassa laadukasta ja monipuolista tutkimusta

TRA2020-konferenssi haastaa ratkomaan globaaleja liikkumisen haasteita. Tutkijoiden vastaus haasteeseen ylitti kaikki odotukset, kun tapahtuman tieteellisestä sisällöstä…

Tagit: , ,
10syys

TRA2020 Afterwork Event 17 September 2019

The TRA2020 organises an afterwork event open to everyone interested in Rethinking transport. Welcome to participate…

Tagit: , ,
04kesä

TRA-konferenssin paperihaku jatkuu kesäkuulle

TRA-konferenssin paperihakua (Call for Submissions) jatkettiin kesäkuulle. Journal Track -haku on auki 16.6. asti, ja Conference…

Tagit: ,

© 2014 Copyright Fintrip
Design and development: Nórr Design