”Verkoston parissa oppii jatkuvasti uutta”

16/04/2015 / 0 kommenttia / Tagit :
Pirjo Karttunen
Työ
Suunnittelija liikenne- ja viestintäministeriössä, liikennepolitiikan osastolla.


Ura
Erilaiset tehtävät liikenne- ja viestintäministeriössä vuodesta 2001. Ennen tätä Pirjo työskenteli monta vuotta valtiovarainministeriössä.
Koulutus
Kauppatieteiden maisteri, pääaineena yritysjuridiikka; tradenomi ja yo-merkonomi

Vapaa-aika
Vapaa-ajallaan Pirjo harrastaa kaikenlaista kuntoilua, erityisesti kuntosalia ja pilatesta.

Pirjo Karttunen on ollut alusta asti mukana kehittämässä Fintrip-verkostoa. Tärkeimpiä tehtäviä verkoston parissa ovat työ- ja ohjausryhmän sihteerinä toimiminen, seminaarien, tapahtuminen ja kokousten järjestäminen sekä hankkeen hallinnolliset tehtävät ministeriössä. Karttunen on hoitanut myös Fintripin sidosryhmäviestintää eri muodoissaan.

”Seminaarit ovat erityisen antoisia. Niissä kuulee mitä uutta on kehitteillä ja miten muut toimivat. Samalla itsekin oppii jatkuvasti. Ennen kaikkea seminaareissa tapaa uusia mielenkiintoisia ihmisiä eri organisaatioista ja yrityksistä,” Karttunen kertoo.

Karttusen työhön suunnittelijana kuuluu Fintrip-tehtävien lisäksi liikennepolitiikan osaston kv-asioiden koordinointia sekä toiminnan ja talouden suunnittelua ja hallinnonalan virastojen tulosohjausta.

”Olen aloittanut uudessa tehtävässä ja uudella osastolla maaliskuun alussa, joten Fintrip-työn lisäksi tehtäviini on tullut paljon uutta ja mielenkiintoista,” Karttunen kertoo.

Vapaa-aikanaan Karttunen harrastaa liikuntaa esimerkiksi kuntosalilla tai pilateksen parissa. Päivittäisessä liikkumisessa kävely voittaa muut liikkumistavat, etenkin Helsingin keskustassa.

Kirjoittanut: Outi Vartiainen

Jaa

Facebook Twitter LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uusimmat

// Kaikki
05joulu

”Poikkitieteellistä tutkimusta terveen ja turvallisen meren puolesta”

Anna Kiiski työskentelee Merikotka-tutkimuskeskuksessa toiminnanjohtajana. Merikotkassa tehdään poikkitieteellistä tutkimusta, jossa tekniikan, talouden ja luonnontieteen alan tutkijat…

Tagit: , ,
08marras

”Digitalisaation hyödyt eivät toteudu ilman avaraa näkökulmaa”

Jouni Lappalainen on erikoistunut merenkulun turvallisuuteen, ja on perehtynyt aiheeseen niin tutkijan kuin virkamiehenkin ominaisuudessa. Merenkulun…

Tagit: , ,
11syys

”Kokonaisuuksien ymmärtäminen on entistä tärkeämpää”

Nils-Olof (Olle) Nylund työskentelee VTT:llä liikenteen energiankäytön tutkimusprofessorina. Nylundin erikoisalaa liikennetutkimuksen parissa on ajoneuvo- ja polttoainetekniikka….

Tagit: ,

© 2014 Copyright Fintrip
Design and development: Nórr Design